Akciók

 

Kedves leendő, és visszatérő Vendégeink,

A nyári hónapokban a kezdeti állapotfelmérésre (7 500.- Ft / 45 perc) ár garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha nem fogysz, nem fizetsz!  Nincs mit veszítened néhány centin kívül!

 

Pontosan, hogy is kell elképzelni, és miért csak az első kezelésre vállaltuk?

Általában vendégeinknél a kezelt testrészen alkalmanként átlagosan -1 cm eredményt szoktunk elérni. Ha az első kezelésünknél, ettől az 1 cm-től nem szabadulsz meg, akkor a kezelést nem kell kifizetned! Nincs mit veszítened néhány centin kívül!

8fa2e9ea38d18bcc1d6b50f566d49bf1_1_large

Szívesen vállalnák ár garanciát az egész programra, de ezt sajnos nem tehetjük. Hogy miért? Mert a siker titka nem csak rajtunk, hanem rajtad is áll. Vannak szabályok, amik betartása nélkül a kezelés sikeressége nem olyan lesz, ami a kezelési tervben meg van írva.  Ahogy kilépsz az üzletből, onnantól már a te dolgod, hogy a kezelés utáni feladatok betartásra kerüljenek. Ha nem így teszel, a kezelés hatékonyságát rontod. Mivel egyik vendégünkre se szeretnénk videokamerát ráhelyezni, ezért csak az első kezelésre tudjuk vállalni az árgaranciát.

Persze itt még nincs vége az ajánlatnak!

Minden nálunk vásárolt fogyasztó, és feszesítő program egy összegű kifizetése esetén ajándékot kapsz tőlünk!

Próbáltunk olyan kezelést kiválasztani, ami a nyári napokban felüdülést nyújthat számotokra. Ezért választottuk a Dr Life hullámmasszázst.

Ajánlat a programok egyösszegű kifizetése esetén:

8 – 10 alkalmas program esetén                            3x 20 perc hullámmasszázs program

12 – 14 alkalmas program esetén                       4x 30 perces hullámmasszázs program

 

Érvényesség:

2017.06.01 – 2017.08.25

a kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható!

DSC_1941

Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk, hisz ha a kis gép beindul olyan érzés mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünk! Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, salakanyagok kiürülését, ezáltal azonnal érezzük a hatását. Nem csak a fogyasztásban hatékony, hanem a duzzadt, fáradt lábakra is kiváló megoldás. Ha sokat ülsz,sokat állsz a hullámmasszázs után könnyűnek, kipihentnek érezheted magad!

A hullámmasszázs működéséről és hatásairól bővebben itt olvashatsz:

https://testalakito.wordpress.com/2016/06/06/a-hullammasszazs-mukodesi-

elve-alkalmazasa/

 

Kombinált bérlet akcióinkat nyáron is igénybe veheted, részletekért érdeklődj üzletünkben. Természetesen az állandó bérleti kedvezmények egész évben érvényesek. Lehetőség van a nyári időszakban is részletfizetésre.

Aktuális árlistánkat a honlapunkon megtekintheted:

http://testalakito.hu/arlista

Bejelentkezés:

0620/36 36 243

info@testalakito.hu

 


 2017-es  kedvezményes kombinált csomag ajánlatok

Ismét elhoztuk nektek a már-már hagyományossá vált kombinált csomag ajánlatainkat. Aki még nem tudná miről is van szó, a Tavaszi kombinált csomagajánlatainkkal egyszerre több testrészt is kezeltethetsz, így több problémától szabadulhatsz meg egyszerre, és mindezek mellett eszméletlen áron juthatsz hozzá. Általában egy fogyasztó programból, és egy Wiener aromaterápiás kezelés sorozatból áll, de az aromaterápia helyett gépi feszesítő eljárásokat is alkalmazhatunk.

Hogy részesülhetsz a kedvezményben?

A csomagnak minden esetben tartalmaznia kell egy gépi fogyasztó programot, amellyel célzottan olyan helyről faragjuk le a felesleget, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt. Ha hozzá veszünk egy feszesítő programot, akkor a vendég jogosult a kedvezményre. A két program árából 20% kedvezményt biztosítunk bérletvásárlás esetén. Ez azt jelenti, hogy akár 28 000.- Forintot is spórolhatsz. A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható!

 

Kedvezmény érvényessége:

2017.03.01 – visszavonásig

 


 

VIP kedvezmény kártya

Több hetes kúráink után vehető igénybe a VIP kártya .Minden szolgáltatást végző kolléganő saját hatásköre kinek ítéli oda jogosultságát,de érvényes minden szolgáltatásra.

VIP kártya:

  • Névre szóló kártya
  • A kártya 1 évig érvényes a kiálitás dátumától kezdve
  • A kártya feljogosit különböző akciókra, és kedvezményekre
  • Más akciókkal össze nem vonható
  • A kártya át nem ruházható
  • Az első évben a káryta használata díjtalan
  • A kártya hosszabítható, éves díjjáról kérj tájékoztatást kolleganőinktől

VIP kártya kedvezményei felsorolva:

Fogyasztó programok:

A VIP kártya megszerzése után minden újabb fogyasztó bérlet árából 20 - 25 % kedvezmény biztosított!

Ha a vendég nem szeretne újabb kúrát, csak szeretné havonta szinten tartani elért eredményeit, akkor a személyre szabott kezelésének ára havi 6 500,- Ft.

 

Narancs bőr gépi kezelése:

A VIP káryta megszerzése után minden újabb „anti cellulit” bérlet árából 20 - 25 % kedvezményt biztosítunk!

Ha a vendég nem szeretne újabb kúrát, csak szeretné havonta szinten tartani elért eredményeit, akkor a személyre szabott kezelésének ára havi 4500,- Ft.

 

Rádiófrekvenciás arc kezelés:

A VIP kártya megszerzése után minden rádiófrekvenciás arckezelésünk árából 10 % kedvezményt biztosítunk!