Rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik napjaink kés nélküli ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivítása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett hárompólusú vagy hatpólusú rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőkárosítást hozunk létre, melynek hatására a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez.

 

Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.A kezelésen kúraszerűen érdemes résztvenni. A teljes arcfeszesítő program 6 alkalmat jelent, hetente 1-1 kb. 30 perc szemkörnyékén, az egész arcra pedig 60 percet javaslunk.

A KEZELÉS MELLÉKHATÁSAKÉNT FELLÉPŐ TÜNETEK

• A kezelt területen a bőr kipirosodik, esetleg enyhe ödéma is jelentkezhet. Ezek a tünetek egy-két óra alatt spontán elmúlnak.
• Hematómák keletkezésétől nem kell tartani.
• A bőr megégése a hőmérséklet folyamatos ellenőrzése mellett nem történhet meg.

A  TAPASZTALATOK:

• A rádiófrekvenciás kezelés minimális kellemetlenséggel jár, említésre méltó mellékhatásai a rövid ideig tartó bőrpíron kívül nincsenek, az elektromágneses hullámok keltette hőhatás miatt pedig a kezelésnek nyugtató, relaxáló hatása is van.
• A kollagénrostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványossá válik.

 

A képen látható Hölgy heit egyszeri 50 perces kezelésen esett át. Az eredmény szemmel látható!

A kezelés teljes időtartama a szemkörnyékén 30 perc, egész arcon  60 perc.A tartós eredmény eléréséhez legalább 6 kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy-egy fenntartó kezeléssel lehet biztosítani!

 

Rádiófrekvenciás kezeléseinkbe beépithető szolgáltatások

Elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok. A legfejlettebb tudományos kutatások nyomán, nanotechnológiával előállított alap ápolószerek mellett különleges kezeléseivel piacvezető olasz termékcsalád. A nanotechnológia a kozmetikai világ csúcstechnológiája, mely a hatékony összetevők felszívódását elősegítik és a kezeléseket eredményességét növelik.

 

MOST HYDRATING

Segíti a bőr nedvességraktárainak a feltöltését és megakadályozza a további nedvességvesztést. Visszaállítja a bőr természetes szépségét, fiatalságát és rugalmasságát. A bőrt mélyrehatóan hidratálja, megvédi a kiszáradástól. Hatására a bőr tovább marad rugalmas és csodálatosan lágy. Növeli a bőr vízmegkötő képességét és biztosítja a szövetek rugalmasságát.

Hatóanyagok: Hyaluronsav, Trehalose, Condrus Crispus

Masszázs: Operating Schemes + Caresse 

 

 

PERFECT AGE

A bőr működését fokozza, helyreállítja a zsír- és vízháztartást és feszesít. A száraz bőr kellemetlen kísérőjelensége jelentősen enyhül. Fokozza a sejtek oxigénfelvételét az epidermisben és javítja a bőranyagcserét. A természetes sejtfunkciót támogatja, feszesíti a szöveteket, simítja a bőrfelszínt.

Hatóanyagok: Ceramid, Omega3 és 6, Aminosavak

Masszázs: Operating Schemes + Caresse 

PURIFYING

Szisztematikusan kezeli az aknés bőrállapotot. Megakadályozza a fokozott elszarusodást, a faggyú megkeményedését a hozzá kapcsolódó keringési zavart, valamint helyreállítja a megbolygatott csíraflórát. A kezelés a megkeményedett faggyút feloldja, és így bontakozik ki az antibakteriális hatása. Javítja a gyulladt, tisztátalan bőr struktúráját, gyulladáscsökkentő, nyugtató, nedvességadó és faggyúszabályozó hatású.

Hatóanyagok: Azeloglycine, fekete-nyár-kivonat, növényi olajok

Masszázs: Operating Schemes + Caresse 

SWEET RELIEF

Csökkenti a bőr érzékeny reagálását, fokozza a bőr ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben. Gyulladáscsökkentő hatású, visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát az enzimrendszert aktiválja. Helyreállítja a bőr egészséges állapotát és megvédi a káros környezeti hatásoktól. Ápoló és védő hatása mellett simítja a vonalakat és az apró ráncokat.

Hatóanyagok: fekete áfonya, Hamamelis, Aloe Vera, Entermorpha Compressa

Masszázs: Operating Schemes + Caresse 

DETAILS OF BEAUTY

Hatóanyagai a bőrt optimális nedvességgel látják el, fokozzák rugalmasságát, a szemkörnyékén csökkentik a karikákat és feltöltik a ráncokat, fokozzák a bőr önregenerációs folyamatait és vitalizálják a bőrt. Vörösség és minden hormonális eredetű gyulladásos bőrelváltozás kezelésére. Keresse otthoni használatra kifejlesztett termékeinket is!

Hatóanyagok: növényi őssejt, kaviár, Retinol

Masszázs: Operating Schemes + Caresse + szem-, száj masszázs